Google Translate

Резултати конкурса за најбољи филозофски видео-есеј на тему "Филозофија у свакодневном животу"

Вести  ::  среда, 24.05.2023.

Након пристизања и прегледања већег броја видео-радова послатих поводом Конкурса за најбољи филозофски видео-есеј, чији је организатор Департман за филозофију Филозофског факултета у Нишу, комисија у саставу: Др Бојан Благојевић, Др Душан Миленковић и Др Растислав Динић, донела је следећу одлуку о рангирању награђених кандидата:

1. награда – Петра Јоцић, гимназија „Светозар Марковић“, Ниш (ментор: Бојан Китановић).

2. награда – Ива Видаковић, гимназија „9. мај“, Ниш (ментор: Алекса Токић).

3. награда – Јелисавета Стојановић, гимназија „Стеван Сремац“, Ниш (ментор: Вељко Величковић) и Лука Ристић, гимназија "9. мај", Ниш (ментор: Алекса Токић).

Награде, које су дефинисане приликом објављивања конкурса, наведени кандидати могу да преузму у уторак 30. маја 2023. у 12 часова на Филозофском факултету у Нишу (учионица 102, на првом спрату), када ће за њих и њихове професоре филозофије бити организовано свечано уручење и уприличен краћи разговор са члановима Департмана за филозофију.

Такође, упућујемо пријатељски позив свим осталим учесницима конкурса, као и њиховим професорима, да 30. маја буду гости нашег департмана, те да тиме допринесу бољој комуникацији њихових и наше институције.

 

Пријатељски поздрав,
Организациони одбор конкурса