Google Translate

Резултати такмичења из психологије

Факултетска дешавања  ::  понедељак, 15.05.2023.  ::   Прилози

Департман за Психологију Филозофског факултета у Нишу се захваљује свим школама чији су ученици учествовали на такмичењу из психологије, које је одржано 6.5.2023. године. Од укупно 210 пријављених средњошколаца, 126 ученика средњих школа широм Србије је учествовало на такмиченњу.

Комисија је прегледала тестове знања и са задовољством објављује имена победника:

1. место
Ева Деспотовић, Гимназија „Бора Станковић“, Врање (IV разред)
Младен Тасић, Гимназија „Бора Станковић“, Врање (IV разред)
Мина Ђорић, Гимназија „Стеван Сремац“, Ниш (II разред )                   

2. место
Ирина Николић, Гимназија „Вељко Петровић“, Сомбор (II разред)
Невена Цветановић, Друга крагујевачка гимназија, Крагујевац (III разред)

3. местo
Миња Митић, Гимназија „Бора Станковић“, Врање (II разред)
Невена Јоцић, Гимназија „Светозар Марковић“, Ниш (IV разред)

Победници такмичења су ослобођени плаћања накнаде за полагање пријемног испита, припремне наставе и уписа на Факултет (након положеног пријемног испита и рангирања), добијају екстерни хард диск, књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материал; другопласирани су ослобођен плаћања накнаде за похађање припремне наставе, пријемног и уписа (након положеног пријемног испита и рангирања) и добијају књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материјал; трећепласирани добијају књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материјал.

Најбоље пласирани такмичари ће благовремено бити обавештени о термину уручења награда. Награде које се односе на ослобађање плаћања наканаде полагања пријемног испита/припремне наставе ће, уз добијени сертификат, важити у тренутку полагања пријемног испита/похађања припремне наставе/уписа.

Ранг листу свих кандидата који су доставили сагласност за обраду података са бројем освојених поена на тесту, као и решења теста можете наћи у прилогу. Подаци у табели наведени су онако како су их сами кандидати наводили приликом пријаве. За све додатне информације стојимо на располагању путем електронске поште:

Комисија

Доц. др Милица Тошић Радев
Доц. др Стефан Ђорић