Google Translate

Гостовање Марјана Миланова на Департману за англистику

Факултетска дешавања  ::  субота, 29.04.2023.  ::   Прилози

Након недавног гостовања колеге Борка Петровића, који је недавно проглашен за најбољег наставника на свету, Департман за англистику наставља са организовањем гостовања наших свршених студената који су се посебно истакли у свом раду.

Овога пута, наш департман са задовољством најављује гостовање Марјана Миланова.

Колега Миланов добитник је награде за једног од десет најбољих едукатора Србије за 2020. годину, као и више других награда из области образовања, културног наслеђа и стрипске уметности.

Посебно поље интересовања му је образовна дигитална технологија. Он је и један је од зачетника промоције употребе мобилних апликација у настави у нашој земљи, као и примене проширене и виртуелне реалности у настави.

Осим што ради у настави, и то у Основној школи са домом ученика Добринка Богдановић у селу Стрелац, Општина Бабушница, и Средњој школи Вук Караџић са домом ученика у Бабушници, колега Миланов се бави и едукацијом наставника кроз већи број обука и пројеката. Аутор је и неколико образовних блогова.

Детаљнији преглед његовог рада дат је у приложеним документима, као и на линку: https://marjanmilanov.wixsite.com/portfolio.

Његово гостовање на нашем факултету одржаће се у уторак 16. маја 2023. године са почетком у 12 сати у уч. 207. Планира се да колега Миланов најпре одржи излагање о свом раду, после чега ће бити отворен за питања студената и свих других колега.

Са задовољством позивамо све заинтересоване да присуствују гостовању.